Måndag


Helgen

I fredags bjöd P mig på hotell + bio <3 Åt indiskt på fredagen och köpte oss godis till filmen :-P På lördagen blev det smarrig frukostbuffe sedan tränade vi på Delta som vanligt. Under kvällen slappade vi framför en film bara :-) Idag var vi en sväng på IKEA, sedan har vi fikat med Ps mor, syster Sandra och hennes pojkvän, årets första lussebulle blev det också, nomnom ;-D Annars har vi inte gjort så mycket mer faktiskt.. :-)

 

 


Frukostbuffe

Snart dags för frukostbuffe på hotellet, men först kolla lite tv så aptiten blir optimal ;-) fortfarande lite mätt från gårdagens mat + biogodis:-P


Utsikt

Utsikten är det ju inget fel på :-)

Såg filmen In time, RIKTIGT bra måste jag säga!! Se den :-D


Bio

Övernattning på hotell , men nu bio först :-)


X

Har tråkigt på tåget... Passar man på att leka med bilder... :-P


Onsdag



Träningsfri dag.
Välbehövligt dock då jag har träningsvärk i latsen, bicpes och triceps just nu :-)
Än så länge går de OK att träna enbart 4 ggr / vecka, märker inte av att kroppen blivit sämre eller så av minskad träning, dock inte bättre heller kanske :-P .. ?
Iofs svårt att se själv kanske..

Imorgon har jag bestämt träff med syster på kvällen.
Får se om jag kan lura med Linn på en shoppingdejt innan också. (fortfarande på jakt efter vinterjacka, känns som att innan jag hittat en kommer de hunnit bli sommar igen :-P)



Rygg och biceps



Tycker den här bilden är så GRYM !

Idag körde jag rygg och biceps, helt OK pass med tanke på att jag har så himla mycket i skallen just nu...

Måste försöka få ordning på livet !


Bulk

4100 kcal ;-)


Söndag

Waaaaaazzup?!;-D

Ska snart gå och sola tänkte jag. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer denna dag... Matshopping tror jag dock står på göra-listan.

Igår körde jag ett benpass, med lite annat upplägg än vanligt, så idag har jag lite träningsvärk, Sweet! :-D
Körde riktigt lätta, nu snackar vi typ 20-30 kg, i knäböj igår, just för att försöka få till bättre teknik för min SUGER kamelpung om jag skall vara ärlig... Så de är bara att svälja stoltheten och dra ned på vikterna :-P

Ha en fin söndag kära läsare;-)

Puss&kram!


Svullarlördag

Enda sedan min syster tipsade om sibyllaburgare med räksallad har jag gått och tänkt på hur gott de lät, sedan har jag varit bra sugen på tunnbrödsrulle ett tag nu... Så de blev både burgare och tunnbrödsrulle idag ;-p GOTT!! :-D


Fredag

Bilder från mitt och systers träningspass :-P



Mördarhunden!!!! :-D  Ätit lite mat och sn...

img_1890 (MMS)

Mördarhunden!!!! :-D  Ätit lite mat och snart ska vi till gymmet för ett rygg&bröstpass :-)


Måndag

Nu känner man att vintern är nära. Tänkte jag skulle ta mig till gymmet komunalt.. aa, men jo, kanske skall ha ett påfyllt SL kort då ;-P Bara att knata de 25 min ändå haha.. så nu är de faktiskt dags för mig att bestämma mig för hur jag skall göra med jacka iår.. vilken jag skall välja..
På onsdag ska jag kika lite på stan iaf.
Sover hos syster på kvällen *mys* .

Larissa är inte blyg ;-) Men de kanske man inte vore heller med den kroppen GOOSH !


Ben-lördag

Snart dags att äta lite lunch och ladda inför benpass:-)


Nattinuffsan

Nej nu är de faktiskt dags för mig att sussa.. imorgon ska jag köra axlar, inte tränat sen tisdag så är grymt sugen på att gymma ;-D
Har ju inte ätit så bra 2 senaste dygnen dock, men tårtan och kakorna kanske ger mig nått iaf haha.. :-P



BTW,Jag och P har ju en tendens att snöa in oss på en viss maträtt ibland.. och nu har vi käkat subways smaskiga mackor 2 dagar i rad... spicy steak & cheese. Ni MÅSTE testa ;-)


Nej... sova var det jah ! ...
Puuuuusshej !

Paus

Känns verkligen som livet står på paus just nu.
Vet varken in eller ut längre.
Ena dagen känns det som att jag kan fixa allt, det finns inga problem, allt är bra, för att nästa dag få en fet jävla käftsmäll.
Trött på att det inte händer något.. men den enda som kan ändra på det är ju jag själv, så varför i helvete gör jag inget åt det då ?! ..
Vet bara inte var jag skall börja..

nog med depp.. vissa dagar är bara tuffare än andra helt enkelt.. men de blir bra, tillslut.



Vinterjacka

Vet inte om jag skall köpa en CG trillum parka i brun färg eller inte ?! Fördelarna är ju att den sitter bra på min kropp, har annars svårt att få snygg passform pga bysten. Färgen är lite roligare än enbart svart.. pälsen är urfin. Den är varm så jag slipper frysa ihjäl. Nackdelarna är att den är så JÄVLA DYR *:-(* Och att CG har haft "fjortis"stämpel.. hum hum... what to dooo ? Tycker ju Abercrombie & Fitch har en fin jacka också.. men är den tillräckligt varm ? :-/

LÖrdag

Nu börjar de bli riktigt kallt ute :-/ Har spenderat fre-lör hos syster min <3 Igår körde vi ett benpass tillsammans, sedan gick vi hem och kikade på TV hela kvällen :-) Idag körde jag axlar medans syster körde rygg. Blir frustrera när jag inte får upp 40 kg i stående millitärpress eftersom jag har klarat det förut.. *morr* Jaja.. bara försöka till nästa gång :-P Mannen jobbar, så idag ska jag bara ta de lugnt.. kanske lägga en ansiktsmask, läsa lite bloggar.. kika på lite saker på nätet, fixa naglarna mm. Hade planerat att kanske hänga med Linn på bilträff, men blev lite miss med kommunikationen så de blir inte av. Får ta de en annan gång :-) Hmmm.. varför kan jag inte ladda upp en bild i inlägget :-( Aja.. ni överlever väl :-P

Sjuuuk

Har lyckats bli förkyld... Typiskt :-( tycker de är lite dumt av kroppen att låta bassiluskerna vinna kampen!
Konstigt att jag inte blivit sjuk på länge när jag tränade mer... Nu blir de 4 pass i veckan, och DÅ blir jag förkyld?!
Jaja...
Igår var jag på jakt efter vinterjacka igen, men utan framgång... Vad tusan ska man köpa för någon? :-/

Ska träna bröst och triceps idag, ja, ni läser rätt, tränar även fast jag ej är frisk, hoppas ni läsare är smartare än mig och låter bli när ni är krassliga :-)


Lurtag

Igår var vi på bio med Terese och Henke i Heron.
Vi såg på Colombiana, helt OK film :-)



Idag ska vi träna ben som vanligt.
Har laddat med massa godis + mat 3dagar i rad så får la se om de blir ett hyfsat pass :-P
Får se vad som sker ikväll :-)

Hade de föresten grymt trevligt på min och Linns lilla tripp ons-tors ;-D

RSS 2.0