Vinterjacka

Vet inte om jag skall köpa en CG trillum parka i brun färg eller inte ?! Fördelarna är ju att den sitter bra på min kropp, har annars svårt att få snygg passform pga bysten. Färgen är lite roligare än enbart svart.. pälsen är urfin. Den är varm så jag slipper frysa ihjäl. Nackdelarna är att den är så JÄVLA DYR *:-(* Och att CG har haft "fjortis"stämpel.. hum hum... what to dooo ? Tycker ju Abercrombie & Fitch har en fin jacka också.. men är den tillräckligt varm ? :-/

Kommentarer
Postat av: Aurum

Om den är dyr så får du ju väga det mot kvalitet/hållbarhet. Jag tycker eprsonligen det kan vara värt att betala för en fin jacka eller rock om den håller 2-3 år. Och fjortisstämpel, varför lägga energi på att bry sig om vad någon annan tycker? Snygg jacka är det iaf.

2011-10-10 @ 09:34:38
Postat av: Anna

Tycker du ska köra på gåsen:) Jätte bra jackor, har haft min i många år och den ser fortfarande ny ut! Ha det bäst:)

2011-10-10 @ 21:02:48
Postat av: Anonym

Kolla Boomerangs klassiska dunparkas :) Jag tycker den är superfin och man ser kvinnor från 14 till 60 som har den! Den är klassiskt så man kan ha den i flera år utan att den blir omodern, så den är värd pengarna! Den är supervarm oxå. Jag köpte en förra vintern i älskar den, längtar nästan tills det blir november så jag kan ta fram den igen ;)



http://www.sidandsally.com/system/search/product.asp?id=6751

2011-10-12 @ 17:53:34
Postat av: Nina

Hej!

Tror du att du kan lägga ut en länk på den understa jackan?

Svar: Var så himla länge sedan, så jag minns ej sidan :-/
Michaela

2012-10-21 @ 16:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0